Modeleaza-ti sprāncenele avānd grija sa alegi ustensilele potrivite


Ca să ai sprâncenele perfect definite, trebuie să „umpli” golurile cu ajutorul unui creion special pentru sprâncene şi al unei pudre, având grijă să alegi nuanţa potrivită.

Femeile cu tenul deschis ar trebui să folosescă nuanţele potrivite pentru blonde, chiar dacă părul lor este şaten deschis. Cele care au tenul de culoare măslinie ar trebui să folosească nuanţe de maro sau castaniu. Negrul şi griul închis ar trebui să fie destinate exclusiv femeilor afro-americane.

Pentru început, periază-ţi sprâncenele în jos, cu ajutorul unei periuţe de mascara, având grijă ca aceasta să fie curată şi uscată. Pentru a defini corect arcul, foloseşte un creion pentru a desena un semn în locul unde sprâncenele ajung cel mai sus. Periează apoi sprâncenele atât în jos cât şi în sus.

Pentru a adăuga volum, presară fard de pleoape de culoare închisă pe sprâncene cu ajutorul unei pensule de fard. Scutură pensula înainte de aplicare, pentru a evita efectul de încărcat.

Dacă sprâncenele au fost pensate prea des şi există zone unde nu mai cresc, periază firele în sensul de creştere şi acoperă cu pudră de culoare închisă zonele în care este vizibilă absenţa lor.

Pentru sprâncenele rebele e nevoie de un gel transparent pe care să-l foloseşti pentru a le fixa la locul lor.

În comerţ există truse speciale pentru modelarea sprâncenelor care conţin toate ustensilele necesare acestui scop. Alege-o pe cea care ţi se ptoriveşte şi foloseşte-o cu toată încrederea.

 

Sursa: Acasa TV