"Aşa cum anticipam, am făcut un meci bun, am avut un arbitraj corect şi am câştigat. Nu mă aşteptam să umilim Rapidul! Am jucat foarte frumos şi vă spun că FC Argeş este pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de jucători români în lot. Nu mă aşteptam să batem la un scor aşa mare! Taher şi Copos erau supăraţi. Sunt bucuros. Dacă suntem lăsaţi să cîştigăm, vom face treabă bună", a declarat Cornel Penescu.

Penescu a mai vorbit şi despre portarul Rapidului trimis la echipa a doua, Dani Coman, despre care a spus acum câteva zile că i-a pregătit un contract în alb dacă vrea să revină la echipa care l-a promovat în fotbalul mare, FC Argeş.

"Sper ca şefii Rapidului să se gândească foarte mult la contractul lui Dani Coman şi să-l readucă în poartă pentru că merită", a mai spus Cornel Penescu.

FC Argeş a câştigat în deplasare, scor 3-1, partida cu Rapid, din etapa a 9-a a Ligii I, obţinând prima victorie împotriva giuleştenilor după şapte ani. Acesta a fost al patrulea meci consecutiv fără victorie al giuleştenilor din campionat, care au ajuns acum pe locul 11 în clasament.