Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-08
Tehnologie
Cat de viu e mobilul tau?
Un telefon mobil care respira, are puls, poate fi “enervat” si apoi calmat la loc. Este nastrusnca inventie dezvoltata de Fabian Hemmert in cadrul laboratoarelor Telekom din Berlin.
Citeste mai departe...
 
Android, un nou telefon mobil marca Google
Sistemul de operare - care este destinat exclusiv acestui tip de mobil - faciliteaza accesul la filmuletele You Tube sau la site-uri de unde poate fi descarcata muzica.
Citeste mai departe...
 
Un produs pe baza de aluminiu, solutia pentru ca masinile sa nu mai ia foc
Un produs pe baza de aluminiu pare sa fie solutia pentru ca rezervoarele masinilor sa nu se mai aprinda instantaneu. Principiul pe care se bazeaza acesta pare extrem de simplu.
Citeste mai departe...
 
Pamanturi masurate la milimetru, in timp record!

Mai tarziu, dar iata ca intram si noi in randul lumii. Din aceasta saptamana si specialistii romani in geodezie pot face masuratori in timp record.
Citeste mai departe...
 
Daniel Rizea si Cosmin Dinu, doi tineri inventatori, dezvaluie secretele dispozitivului de ingrijire
Daniel-Octavian Rizea şi Cosmin-Gabriel Dinu sunt elevi ai Colegiului Naţional "Mihai Viteazu" din Capitală şi medaliaţi cu aur la Concursul Internaţional InfoMatrix. Invenţiile celor doi tineri de 18 ani, un microscop virtual şi un dispozitiv de îngrijire online a animalelor de casă sunt dispozitive sofisticate cu aplicabilitate în viaţa cotidiană. 
Citeste mai departe...