Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Victorii pentru Barcelona si Real īn etapa a 4-a din Primera Division
Startul catastrofal în noul sezon a devenit deja istorie pentru Barcelona. Catalanii au învins miercuri seară pe Betis Sevilla cu 3-2 şi au ajuns pe locul 5 în Primera Division. La două puncte în urma rivalilor de la Real Madrid, care au zdrobit pe Sporting Gijon cu 7-1.  

Moralul refăcut după două victorii consecutive părea suficient pentru ca Barcelona să se impună, pe "Camp Nou", în disputa cu Betis Sevilla. Mai ales că, după numai 23 de minute, jucătorii "blau-grana" conduceau cu 2-0, graţie reuşitelor lui Samuel Eto'o.

Însă pauza i-a repus pe picioare pe oaspeţi, care au revenit în joc după golul lui Luciano Monzon şi au egalat în minutul 67 prin Jose Mari.

Salvatorul catalanilor a fost eterna rezervă Godjohnsen, care a prins un şut norocos în minutul 80 şi a stabilit scorul final, 3-2 pentru Barcelona.

În schimb, Real Madrid nu a avut nicio emoţie pe "Santiago Bernabeu" în disputa cu Sporting Gijon, lanterna roşie din Primera. Granzii Spaniei au fost un adevărat coşmar pentru cei de la Gijon. După ce au fost învinşi de Barcelona, pe teren propriu, în etapa trecută, cu 6-1, acum au încasat un gol în plus de la Real.

Madrilenii conduceau cu 3-0 la pauză, iar la prima acţiune a celei de-a doua reprize Rafael Van der Vaart şi-a trecut în cont hat-trick-ul, ducând scorul la 4-0.

După reuşita lui Robben, oaspeţii au înscris golul de onoare, însă Raul a înscris şi el de două ori, stabilind scorul final, 7-1 pentru Real Madrid. Care a urcat pe locul doi în clasament, la un punct de liderul Villareal.Sursa: Realitatea TV
 
< Precedent   Urmator >