Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Razboi in Ghencea! Suporterii Stelei s-au luat la bataie cu jandarmii!

Incaierarea a izbucnit la finalul partidei dintre Steaua si Poli Timisoara, cand fanii echipei gazda, nemultumiti de scorul egal, s-au revarsat ca o tornada asupra agentilor de securitate. 

Aproape de finalul partidei, in tribuna a II-a, nimeni nu mai era interesat de soarta meciului. Zona se transformase intr-un teatru de razboi. Furiosi la culme, fanii stelisti au smuls scaune si le-au folosit ca proiectile impotriva agentilor firmei de securitate. Acestia au raspuns cu gaze lacrimogene si au incercat sa-i tina la distanta pe suporteri. Chiar si cosurile de gunoi au devenit arme.

Situatia a scapat de sub control in minutul 87, cand Poli Timisoara a inscris cel de-al doilea gol al sau si a egalat. Unul dintre suporterii stelisti si-ar fi pierdut cumpatul si si-a revarsat mania asupra unui agent.

Asa a pornit rebeliunea. In ajutorul celor care se incaierau cu fortele de ordine au sarit si cativa suporteri de la peluza. Nici macar gardurile de protectie nu le-au stat in cale.

Dupa lupte inversunate, fortele de ordine erau din nou stapane in tribuna. In afara stadionului insa, multimea furioasa facea legea. O ploaie de pietre s-a abatut asupra jandarmilor care incercau sa se apropie de suporteri.

Pana si doua masini ale politiei rutiere au cazut prada suporterilor. Din fericire, agentii erau afara cand proiectilele au facut cioburi geamurile automobilelor si niciunul nu a fost ranit. O alta masina a fost, de asemenea, bombardata.

In cele din urma, dupa ce au retinut mai multe persoane, oamenii legii au restabilit ordinea. Batalia s-a incheiat insa cu raniti in ambele tabere.

Cand s-a facut liniste, pe strada au iesit si locuitorii din zona. Oamenii se plang ca, la fiecare meci in Ghencea stau cu teama sa nu se aleaga cu pagube.

"Nu iesim pe strada ca poate murim", au spus cu teroare in suflet, locuitorii din zona, martori ai bataliei.

Cel putin cinci persoane au fost ranite, iar zece suporteri batausi dau acum socoteala pentru violente.

Daca vor fi gasiti vinovati, suporterii retinuti risca inchisoarea pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

 

 

sursa: stirile protv

 
Urmator >