Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Marius Lacatus: Oricare dintre cele doua echipe putea sa obtina cele trei puncte
Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, s-a declarat mulumit de rezultatul partidei cu CFR, dar a precizat că unii dintre jucătorii săi nu au jucat la capacitate maximă. 

"Oricare dintre cele două puncte putea să obţină cele trei puncte. E un rezultat echitabil. Cu puţin mai multă atenţie puteam obţine mai mult. Ţinând cont şi de valoarea adversarului, zic eu că rezultatul este unul echitabil. Ne doream neapărat o victorie, am început bine jocul, dar am făcut unele greşeli. Le-am permis să ajungă foarte repede la poartă şi am suferit un pic. Este bine pentru moralul echipei şi pentru liniştea noastră că vom putea pregăti meciul de marţi cu Fiorentina. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru efort şi dăruire. Sper ca de acum încolo să se prezinte la acelaşi nivel, sau chiar să creştem un pic dacă se poate", a declarat Marius Lăcătuş la conferinţa de presă.

De partea cealaltă antrenorul CFR-ului, Maurizio Trombetta, s-a declarat optimist în vederea duelului cu Chelsea de miercuri, din Liga campionilor, în urma prestaţiei din meciul cu Steaua.

"Puteam mai mult, îmi pare rău. După prestaţia elevilor, se confirmă faptul că putem să câştigăm campionatul.  Sunt mulţumit de prestaţia tuturor băieţilor, toţi au dat sută la sută. Am făcut şi câteva erori în faza de finalizare. În prima repriză Steaua a jucat puţin mai bine, dar în partea a doua am stat aproximativ 35 de minute în jumătatea Stelei, însă nu am fost lucizi la finalizare. Trebuie să ne revenim şi să obţinem mai mult decât un punct cu Chelsea. Poate marca oricine cu Chelsea, nu contează cine, important este să luăm punct sau puncte ", a declarat Maurizio Trombetta.

CFR a terminat la egalitate cu Steaua, scor 1-1, în primul derby din istoria României între două echipe participante în Liga Campionilor. 

 

 

Sursa: Realitatea.net

 
< Precedent   Urmator >