Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-17
EUR 3,7752
USD 2,8077
 XAU 75,1951
AUD 1,8801
CAD 2,3485
CHF 2,4750
GBP 4,8329
Jose Peseiro s-a īmpacat cu fanii Rapidului
"Război şi pace" s-a scris în Giuleşti în numai câteva zile. După ce a fost contestat vehement de suporterii Rapidului, Peseiro s-a împăcat cu fanii din Grant şi a venit cu noi promisiuni.  
"Am vorbit cu fanii, i-am ascultat, şi este important că au decis să fie din nou alături de echipă. Le-am cerut din nou sprijinul, echipa are acum mai multă nevoie de susţinere decât la începutul sezonului", a declarat Peseiro.

După împăcare, antrenorul portughez a lansat şi prima promisiune. "Acum totul pare prost, antrenorul, jucătorii, dar până la pauza din iarnă veţi vedea Rapidul sus. Va fi bine", a anunţat Peseiro.  

Jose Peseiro a fost reinstalat miercuri în funcţia de antrenor al Rapidului, după ce a fost suspendat în urma ratării calificării în grupele Cupei UEFA. În urmă cu o săptămână, acţionarul Rapidului, Fathi Taher, a declarat că antrenorul Jose Peseiro şi tot staff-ul său au fost suspendaţi din funcţie, iar Nicolae Manea, Grigore Sichitiu şi Marian Rada vor prelua conducerea tehnică.

Formaţia Rapid ocupă în acest moment locul 11 în clasamentul Ligii I cu doar 13 puncte acumulate, la 12 distanţă de liderul Dinamo.


Sursa: Realitatea TV
 
< Precedent   Urmator >