Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Iuliu Muresan: "Un rezultat de 2-1 ar fi suficient pentru noi"
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a prefaţat într-o intervenţie în direct, la Realitatea Tv, derby-ul de astăzi dintre echipa din Gruia şi Steaua. Mureşan a afirmat că mizează pe o victorie a clujenilor şi a spus că nu regretă despărţirea de Semedo, care va evolua pentru prima dată împotriva echipei la care a jucat timp de doi ani.  

"Pe noi ne interesează să câştigăm din nou campionatul, iar meciul cu Steaua e foarte important, pentru că nu trebuie să-i scăpăm să se ducă la 8 puncte, ci trebuie să reducem diferenţa de acum, de 5 puncte în favoarea lor. Eu aş paria pe un 1 solist şi cred că un rezultat de 2-1 ar fi suficient pentru noi", a declarat Mureşan, la RTV.

"Va fi puţin ciudat să-l vedem pe Semedo în tricoul roş-albastru. Am decis să-i dăm drumul de acum două luni, şi el ştia acest lucru. Steaua l-a vrut, noi l-am dat. Jucătorii mai trebuie să şi plece de la un club unde şi-au făcut datoria. El şi-a făcut datoria pentru noi şi acum l-am transferat acolo unde a fost dorit şi unde a crezut şi el că-i este mai bine", a mai spus Mureşan.

După transferul lui Semedo de la CFR Cluj la Steaua, un alt jucător deţinut de gruparea ardeleană ar putea ajunge în Ghencea. Argentinianul Fabbiani, în prezent împrumutat de CFR la echipa Newell's Old Boys, este dorit de Becali, iar Mureşan a declarat că există şanse ca astăzi oficialii celor două echipe să discute şi despre acest transfer.

Derby-ul etapei a 8-a din Liga I, CFR-Steaua, se va disputa astăzi, la Cluj, de la ora 20.45.Sursa: Realitatea.net
 
< Precedent   Urmator >