Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Iuliu Muresan: A fost un meci de Champions League
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a declarat la finalul partidei cu Steaua că este mulţumit de jocul echipei sale, dar puţin dezamăgit de rezultat. 

"Am jucat mai bine decât Steaua, am creat presiune, dar din păcate am luat un gol foarte uşor. Istoria se cam repetă! Nu sunt mulţumit, dar rezultatul este echitabil. Steaua este o echipă bună, de valoare. De multe ori valorile se neutralizează şi iese un joc bun, cu dăruire de ambele părţi. N-au fost foarte multe faze de poartă, a contat cine a greşit mai putin. Sunt mulţumit de modul în care au luptat baieţii", a declarat Iuliu Mureşan.

Mureşan a vorbit şi despre meciul de miercuri din Liga Campionilor, cu Chelsea, spunând că jucătorii săi trebui să joace la fel cum au făcut-o cu Steaua, dar să fie un pic mai atenţi pe începutul de partidă.

"Momentan, avem mai multe şanse de calificare în optimile Champions League pentru că noi ave 3 puncte, iar Steaua 0. Îmi doresc să nu pierdem cu Chelsea, să nu avem emoţii şi să fim mai atenţi pe începutul partidei. Mereu începem mai greu, dar ne revenim şi în repriza a doua arătăm un fotbal foarte bun", a mai spus boss-ul clujean

CFR a terminat la egalitate cu Steaua, scor 1-1, în primul derby din istoria României între două echipe participante în Liga Campionilor.


Sursa: Realitatea.net
 
< Precedent   Urmator >