Download Adobe Flash Player.

Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-09
Hagi a fost īncāntat de jocul Stelei din derby-ul cu Dinamo
Gică Hagi nu mai e supărat că a fost îndepărtat de la conducerea Stelei: a venit în Ştefan cel Mare să vadă eternul derby cu Dinamo şi a sperat într-o victorie a formaţiei pe care a condus-o numai trei luni în sezonul 2007-2008. 

Steaua a avut suporteri de lux la derby-ul cu Dinamo. Fostul antrenor din Ghencea, Gică Hagi a ţinut pumnii strânşi echipei lui Dorinel Munteanu.

"Au fost 2 reprize distincte, Steaua a început foarte bine. Cred că un derby frumos cel puţin ultimele 20 minute, un fotbal frumos şi deschis. Antrenorul trebuie să poarte echipa pentru a-şi atinge obiectivul, la Steaua nu se schimbă nimic niciodată în istorie, s-a născut aşa şi va rămâne aşa", a declarat Gheorghe Hagi.

Hagi este convins că lupta pentru primăvara europeană nu s-a încheiat pentru Steaua şi ştie ce trebuie să facă foştii săi elevi în meciul cu Lyon.

"Să strângă rândurile, mergeţi acolo cu curaj, n-au nimic de pierdut, adversarul foarte periculos. Am simţit-o şi eu, e un nivel foarte ridicat unde valoarea individuală poate să dezechilibreze meciul", a mai spus Hagi.

 




Sursa: Realitatea TV
 
< Precedent   Urmator >