Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Gigi Becali: Sunt multumit de rezultat, 1-1 e perfect
Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat foarte mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa în derby-ul de la Cluj, spunând că scorul o avantajează pe Steaua care îşi menţine avantajul de 5 puncte în faţa clujenilor. 

"Nu sunt dezamăgit. E bine, e foarte bine, am câştigat un punct şi e important că CFR, care e o echipă foarte puternică, a rămas la cinci puncte în spatele nostru. Nu cred că Rapid şi Dinamo vor câştiga vreodată în Gruia. CFR e echipă foarte bună, iar acest punct e extrem de binevenit pentru noi. Steaua-CFR a devenit derby", a declarat Becali.

Patronul Stelei a admis că echipa gazdă a fost superioară Stelei şi a acuzat absenţele lui Mirel Rădoi şi Ovidiu Petre, care nu au putut evolua din cauza unor accidentări.

"Ei au dominat jocul, dar noi am avut mai multe ocazii, că i-am prins pe contraatac. Au fost mai buni ca noi, recunosc. Era altceva cu Rădoi şi Ovidiu Petre în teren, iar azi ne-a lipsit şi luciditatea lui Arthuro".

Becali  a vorbit şi despre evoluţia lui Semedo, care nu a fost forte bună din cauză că adversarii îl cunoşteau foarte bine.

"Jucătorii lui CFR îl cunosc, ăsta a fost avantajul lor, şi nu prea a mişcat. Probabil şi emoţiile l-au copleşit pentru că juca împotriva colegilor lui", a încheiat Becali.

CFR a terminat la egalitate cu Steaua, scor 1-1, în primul derby din istoria României între două echipe participante în Liga Campionilor.Sursa: Realitatea.net
 
< Precedent   Urmator >