Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-12
EUR 3,7690
USD 2,7811
 XAU 81,8962
AUD 1,8399
CAD 2,3996
CHF 2,4816
GBP 4,7136
Fiesta in Piata Universitatii dupa victoria Stelei

Strigatele de bucurie ale stelistilor au rasunat, miercuri noapte, in toata tara! Steaua s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in Champions League. Turcii de la Galatasaray au fost infranti in Ghencea, prin golul norocos al lui Banel Nicolita.

Pentru prima data in istoria competitiei, Romania are acum doua echipe in Liga Campionilor; cea de-a doua este CFR Cluj.

Fanii stelisti s-au strans dupa meci in Piata Universitatii, unde au sarbatorit victoria pana tarziu dupa miezul noptii. Dupa meci, puhoiul de microbisti s-a revarsat pe bulevardul Ghencea paralizand traficul.

De la stadionul Ghencea pana in Piata Universitatii, imnul echipei Steaua a rasunat pe strazile Capitalei.

Si politicienii au fost prinsi in febra meciului. Pentru ca n-a mai gasit un bilet pe stadion, Elena Udrea si-a facut loc la o terasa. In timpul meciului a fost mereu cu ochii pe Banel Nicolita, al carui gol a dus Steaua in Champions League.

In Piata Universitatii, sase stelisti mai agitati decat ceilalti au fost "racoriti" de jandarmi, care i-au amendat pentru tulburarea linistii publice. In aceasta seara, la Monte Carlo, va avea loc tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor.

 

Sursa: PRO TV

 

 
< Precedent   Urmator >