Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Federatia Engleza vrea sa schimbe sistemul de suspendare al jucatorilor care primesc cartonase rosii
Federaţia Engleză vrea să schimbe sistemul de suspendare al jucătorilor eliminaţi în urma cartonaşelor roşii, pentri ca suspendările să fie mult mai mari în cazul faulturilor dure, informează presa engleză.
În acest moment, în Anglia, jucătorii care sunt eliminaţi în urma unor faulturi dure primesc automat trei etape de suspendare, însă din sezonul viitor acestă regulă s-ar putea schimba. Pedeapsa ar urma să fie de o singură etapă, cu menţiunea că o comisie va putea extinde această suspendare.

Propunerea ar urma să dea Federaţiei Engleze o flexibilitate în abordarea tackling-urilor dure, dar şi o speranţă jucătorilor care sunt eliminaţi, în urma unor faulturi mai puţin mai puţin dure.

Jucătorii care vor if avertizaţi cu cartonaşul roşu vor primi minim o etapă de suspendare, iar în cazurile grave, ale unor faulturi criminale, durata de suspendare va sta la latitudinea comisiei federaţiei, în funcţie de severitatea incidentului.

Această nouă măsură a federaţiei engleze ar lăsa în afara gazonului pentru o perioadă mai îndelungată jucătorii duri, ale căror faulturi depăşesc cu mult limita regulamentului. Cel mai recent caz a fost intrarea extrem de dură a austriacului Emanuel Pogatetz, de la Middlesbrough, asupra lui Rodrigo Possebon, de la Manchester United, în partida de marţi din turul III al Cupei Ligii Angliei.


Sursa: Realitatea.net
 
< Precedent   Urmator >