Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-17
EUR 3,7752
USD 2,8077
 XAU 75,1951
AUD 1,8801
CAD 2,3485
CHF 2,4750
GBP 4,8329
Bush i-a primit pe olimpicii americani la Casa Alba
La Casa Albă a fost zi olimpică. La final de mandat, preşedintele George W Bush i-a primit pe sportivii americani care au luat parte la Jocurile Olimpice de la Beijing şi la ediţia Paraolimpică din acest an.  

Medaliile cucerite de sportivii americani la Beijing nu l-au lăsat indiferent pe George W Bush, nici după aproape două luni de la finalul Jocurilor Olimpice.

"Toţi ochii au fost orientaţi către Beijing, iar echipa noastră s-a ridicat la nivelul pretenţiilor. Am cucerit 110 medalii la Jocurile Olimpice, dar ceea ce m-a impresionat a fost decenţa şi caracterul sportivilor noştri", a declarat Bush.

Cu opt medalii cucerite la Beijing, Michael Phelps a fost omagiat şi la nivel înalt. "Mă întreabă lumea dacă m-am întâlnit cu Michael Phelps. Le-am răspuns că da, dar o adevărată experienţă a fost întâlnirea cu mama lui Michael. Mi-a amintit de mama mea, foarte vorbăreaţă şi plină de dragoste", a dezvăluit preşedintele SUA.

Michael Phelps a devenit cel mai medaliat sportiv din istorie la o singură competiţie, după ce a câştigat opt medalii de aur la Beijing.

 Sursa: Realitatea TV
 
< Precedent   Urmator >