Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-22
Povestea celei care a supravietuit accidentului aviatic din Insulele Comore
Bahia, o fata de numai 13 ani, singura supravietuitoare din avionul cu 153 de oameni la bord care s-a prabusit in largul Insulelor Comore n-a purtat vesta de salvare si nici nu stia sa inoate.

Curajoasa Bahia Bakari este un miracol viu. A fost reperata de echipele de salvare la zece ore dupa prabusirea avionului. Plutea pe apa, agatata de un fragment de epava.

A scapat doar cu o fractura de clavicula, taieturi si arsuri la genunchi - rani minore, caci vorbim despre singurul supravietuitor - cel putin pana la aceasta ora - din cei 153 de oameni imbarcati in Airbusul cazut in Oceanul Indian.

De altfel, dupa ce au examinat-o medicii de la spitalul din Moroni, capitala Insulelor Comore, au decis ca fetita poate fi repatriata. Imediat a plecat cu avionului unui oficial francez spre Paris, unde o asteapta tatal ei.

"Nu m-am gandit nicio clipa ca ar fi putut scapa cu viata. Deja situatia era confuza pentru ca, initial, s-a auzit ca a supravietuit un copil de 5 ani. Cum sa ma gandesc eu, care am un copil de 13 ani, ca ar putea fi vorba chiar de fiica mea?", a declarat tatal fetitei.

"Mi-a spus: Tata, am vazut cum avionul cade in apa. Era bezna, nu se vedea nimic" - povesteste barbatul. Apoi fetita i-a spus ca a fost proiectata din scaunul ei si, cand a ajuns in apa, s-a agatat de un obiect, fara sa stie ce era.

Bahia calatorea in avionul mortii alaturi de mama ei, care, se numara probabil printre victime.

Compania Yemenia, care a pierdut avionul a anuntat compensatii de minim 20.000 de euro pentru familiile fiecarei victime.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >