Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Stiri Externe
S-a scurtat ziua! Cutremurul din Chile a deplasat axa Pamantului

O spun specialistii de la NASA. Schimbarea este minora, dar permanenta. Astfel, de acum inainte, ziua este mai scurta cu 1,26 de microsecunde.

Citeste mai departe...
 
Accident aviatic in Chile! Un avion de asistenta s-a prabusit

Este vorba despre un avion de turism de mici dimensiuni, caret ransporta catre orasul chilian Conception, cel mai afectat de cutremurul de sambata, o echipa de evaluare a pagubelor.

Citeste mai departe...
 
Cutremurul din Chile a facut cel putin 708 morti. "Numarul va creste"

Presedintele chilian Michelle Bachalet a declarat ca cel putin 708 persoane si-au pierdut viata in urma seismului si a valului seismic de sambata, potrivit unui bilant actualizat.

Citeste mai departe...
 
Invatatul, un calvar? Nu si la Universitatea de Inghetata de la Bologna!

Este scoala unde studentii nu chiulesc niciodata. Abia asteapta sa vina la cursuri, pentru ca sunt inscrisi la singura universitate de profil din lume. 6.000 de tineri invata sa prepare cea mai gustoasa "gelato" din lume si sa aiba propria afacere.

Citeste mai departe...
 
Oficiali Google, condamnati la inchisoare in Italia

Decizie cu valoare de precedent in justitia italiana. Trei oficiali ai Google au fost condamnati de un tribunal din Milano la 6 luni de inchisoare cu suspendare, pentru atingere adusa vietii private.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 73 - 81 din 574