Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Stiri Externe
Norul de cenusa vulcanica se reintoarce!

Marti, Irlanda ar putea inchide din nou spatiul aerian din cauza prafului aruncat in aer de vulcanul din Islanda.

Citeste mai departe...
 
Jumatate de milion de oameni la Expozitia Universala de la Shanghai!

O jumatate de milion de oameni au vizitat parcul intins pe 5 km patrati, care adaposteste pavilioane, curiosi sa afle mai multe despre cele aproape de 200 de tari participante.

Citeste mai departe...
 
MIRACOL! O femeie "moarta" a dat nastere unui baiat perfect sanatos!

Este un miracol! Asta au spus medicii dupa ce Catherine Curran, o irlandeza de 40 de ani, a dat nastere unui baietel dupa ce a stat timp de 30 de minute in moarte clinica. 

Citeste mai departe...
 
Grecia starneste panica in Europa! A ajuns la acelasi nivel cu Romania!

Situatia economica din Grecia starneste panica in zona euro, dand semne ca incepe sa afecteze si bugetele din jur. Ratingul Greciei a fost retrogradat cu 3 trepte, la acelasi nivel cu Romania, datoria sa fiind considerata o "investitie cu risc ridicat". 

Citeste mai departe...
 
Bataie cu oua in parlamentul ucrainean!

Sedinta Parlamentului de la Kiev, dedicata unui controversat acord privind mentinerea flotei rusesti in Crimeea, a fost impanata cu imbrinceli, injurii, fumigene si mai ales zeci de oua transformate in proiectile. 

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 37 - 45 din 574