Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Stiri Externe
Prostituata romanca incendiata in plina strada de un proxenet, in Viena

Un incident infiorator care i-a avut protagonisti pe doi romani a facut valva in capitala Austriei. Este vorba despre o prostituata care, in plina strada, a fost incendiata de un proxenet.

Citeste mai departe...
 
Conversatii pe internet, incheiate cu o strangere de mana! La propriu

Oamenii de stiinta din Hong Kong au creat un robot care poate mangaia ori saluta de la distanta. 

Citeste mai departe...
 
Agentia Spatiala Europeana a descoperit o gaura in spatiu!

 Agentia Spatiala Europeana a anuntat ca a decoperit, cu ajutorul telescopului cu infrarosu Herschel, o gaura in spatiu, care le-a oferit o perspectiva inedita asupra ultimului stadiu de formare a unei stele.

Citeste mai departe...
 
David Cameron, noul premier al Marii Britanii

Marea Britanie are de marti seara un nou prim ministru. David Cameron aduce partidul Conservator la putere, dupa 13 ani de guvernare laburista, anuntand o coalitie istorica impreuna cu liberal-democratii. 

Citeste mai departe...
 
Politician turc, surprins in timpul unei partide de amor cu secretara sa

 

 

Deniz Baykal, liderul opozitiei, in varsta de 71 de ani, a fost obligat sa demisioneze, dupa ce pe internet au aparut imagini cu el si fosta sa secretara, care este acum avocata Partidului Republican al Poporului.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 28 - 36 din 574