Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-25
Britanica de 15 ani a mintit! Tatal copilului nu e adolescentul de 13 ani

Testele ADN efectuate de medicii din Marea Britanie au scos in sfarsit la iveala cine este tatal copilului lui Chantelle Stedman. Cand a dat nastere bebelusului, aceasta l-a mintit pe Alfie Patten, in varsta de 13 ani, ca el este tatal micutei

Testele AND, care au fost facute publice luni, la Inalta Curte de Justitie a Londrei, au scos la iveala faptul ca Tyler Barker este tatal fetitei.

Tyler Barker este coleg de scoala cu Chantelle Stedman, acum in varsta de 15 anisi avea 14 ani cand acesta a ramas insarcinata. Potrivit cotidianului britanic The Sun, Tyler intentioneaza sa aiba grija de copilul in varsta de trei luni.

Atunci cand a aflat de sarcina lui Chantelle, Alfie Patten a fost incantat la ideea de a fi tatic si chiar planuia sa renunte la scoala pentru a avea grija de presupusa lui fetita. Baiatul nu s-a indoit niciun moment ca el ar fi tatal copilului, pentru ca Chantelle i-a spus ca era virgina.

Dar la cateva zile dupa ce clipul in care Alfie o tinea in brate pe Maisie si vorbea cu presa din Marea Britanie despre planurile lui de viitor a facut inconjurul lumii, Tayler a declarat ca a intretinut relatii sexuale cu Chantelle. In plus, a spus acesta, obisnuia sa ramana peste noapte la adolescenta, cu acordul mamei acesteia.

Apoi, alti cinci adolescenti au declarat ca au intretinut relatii sexuale cu Chantelle.

Atunci s-a hotarat ca cei sapte baieti sa fie supusi testului ADN, care a dezvaluit in final ca Tyler este tatal fetitei.

 

PRO TV

 
< Precedent   Urmator >