Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Barack Obama, maestru de ceremonii la rostogolirea oualor!

Distractie pe cinste la Casa Alba. Barack Obama si sotia sa au invitat cateva sute de copii in gradina resedintei prezidentiale, la ceremonia rostogolirii oualor.

Este o traditie de Paste respectata cu sfintenie de familia Obama, care s-a folosit de ocazie pentru a-i indemna pe americani sa fie mai cumpatati in privinta mancarii.

Maestru de ceremonii a fost chiar presedintele, care nu s-a sfiit sa se intoarca, pret de cateva clipe, in anii copilariei. Totul sub supravegherea intelegatoare, dar ferma, a doamnei Obama.

Cu cateva ore inaintea ceremoniei, pe aleile Casei Albe au defilat cateva dubite, pline ochi cu oua, atent verificate de agentii Serviciului Secret.

La fel ca anul trecut, sotii Obama si-au facut timp sa le citeasca invitatilor de-o schioapa cateva povesti, in timp ce parintii isi priveau amuzati copiii, de la distanta.

 

sursa: stirile protv

 
< Precedent   Urmator >