Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-03
Stiri Economice
Pretul gazelor si al energiei electrice nu se majoreaza de la 1 ianuarie
Energia electrica si gazele naturale nu se vor scumpi de la 1 ianuarie 2009, asa cum cereau furnizorii si asa cum s-a tot intamplat, in ultimii ani. Mai mult, in a doua jumatate a anului viitor, am putea auzi chiar de o scadere a preturilor.
Citeste mai departe...
 
N-ai timp, n-ai nervi, dar ai bani? Fa-ti cumparaturile on-line!
Cine n-a vrut sa vada nebunia de la case si sa tot numere orele pierdute in trafic s-a asezat, zilele acestea, in fata calculatorului si a facut cumparaturile on-line. Un click... si a aparut bradul. Altul - si au venit si bucatele de sarbatoare.
Citeste mai departe...
 
Fiat va opri fabricile din Italia pentru doua saptamani
Fiat a anuntat ca va sista productia la majoritatea fabricilor din Italia pentru doua saptamani in perioada ianuarie-februarie, ca urmare a scaderii vanzarilor de autoturisme la nivel mondial.
Citeste mai departe...
 
Dezghet in SUA, bursa de la New York in crestere cu 5%
Bursa de la New York a crescut puternic marti, principalii indici inchizand sedinta in urcare cu peste 5%, dupa ce Rezerva Federala a Statelor Unite a redus dobanda de politica monetara la 0-0,25%.
Citeste mai departe...
 
Romania ia masuri impotriva speculatiilor bancare
Premierul a anuntat ca impreuna cu omologii sai din cele doua tari, vor incerca sa creeze o strategie prin care sa protejeze monedele nationale.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 55 - 63 din 203