Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-03
Stiri Economice
Leul mai castiga un meci: euro a scazut la 4,21 de lei
Leului incepe sa ii mearga din ce in ce mai bine si se apropie de 4,2 pentru un euro. A treia zi consecutiv cursul oficial este in scadere, iar moneda nationala s-a intarit cu aproape trei bani fata de ieri.
Citeste mai departe...
 
Autostrazile, un vis greu de realizat! Construim lent, prost si scump
Au ajuns la aceasta concluzie chiar si autoritatile. Acestea ne propun ca dupa 20 de ani de risipa, sa ne inspiram in sfarsit de la vecinii din vest si sa concesionam lucrarile unor companii private. Avem in Romania patru autostrazi, pe hartie.
Citeste mai departe...
 
Leul capata putere! Euro
Cursul stabilit de BNR vineri este de 4,2655 lei pentru un euro, in scadere cu un ban fata de cel valabil joi. Este a doua zi consecutiva in care leul se intareste fata de moneda europeana.
Citeste mai departe...
 
Sectorul imobiliar este blocat, iar locuintele noi raman fara cumparatori
Blocajul imobiliar isi arata efectele: multe blocuri noi, abia date in folosinta, sunt goale. La Cluj, de pilda, exista un imobil gata de doua luni, in care sta in acest moment o singura familie.
Citeste mai departe...
 
Romanii pot lua din nou credite mai mari! Creste gradul de indatorare
Banca Nationala va aproba cresterea gradului de indatorare a clientilor, asa cum au cerut toate bancile comerciale. Deocamdata, aceasta masura se refera numai la creditele cu garantie ipotecara.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 37 - 45 din 203