Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-08
Stiinta
Inventii romanesti medaliate cu aur, dar ramase la stadiul de proiect

Instalatie de pasteurizare a laptelui care-i pastreaza proprietatile intacte, substante pentru stimularea memoriei sau contoare de gaz care ne ajuta sa nu mai fim furati la factura.

Citeste mai departe...
 
Un barbat a traversat în zbor Canalul Mânecii cu ajutorul unor aripi cu reactie
Presa i-a dat o mulţime de nume: Jet Man, Fusion Man, Icarul secolului 21, Omul cu aripi. Îl cheamă, de fapt, Yves Rossy, este elveţian, pilot de linie, iar vineri a reuşit, încă o dată, să facă ce l-a făcut celebru: a traversat în zbor Canalul Mânecii cu ajutorul unor aripi cu reacţie.  
Citeste mai departe...
 
Experimentul de la Geneva, amanat pana in primavara anului viitor
Problemele de la Geneva sunt mai serioase decat credeau cercetatorii. Acceleratorul de particule, menit sa recreeze momentele ce au urmat imediat dupa aparitia Universului, nu va functiona pana la primavara.
Citeste mai departe...
 
Primul obiectiv al experimentului de la CERN a fost îndeplinit cu succes
 Cel mai mare accelerator de particule din lume a fost pus în funcţiune miercuri, în apropiere de Geneva, cu misiunea de a descifra secretele materiei şi ale Universului, iar cercetătorii au anunţat că obiectivul lor principal pentru această primă zi a experimentului a fost atins. 
function alterTab(id) { if(id != 'tFS'){ document.getElementById('tFS').className = "tabOff"; document.getElementById('ctFS').style.display = "none"; } if(id != 'tDZ'){ document.getElementById('tDZ').className = "tabOff"; document.getElementById('ctDZ').style.display = "none"; } document.getElementById(id).className = "tabOn"; document.getElementById("c"+id).style.display = "block"; }
Citeste mai departe...
 
A început numaratoarea inversa pentru experimentul menit sa descopere secretele Big Bang-ului
La Geneva începe astăzi cel mai amplu experiment ştiinţific. Oamenii de ştiinţă vor pune în funcţiune la 10, ora României, cel mai mare accelerator de particule elementare construit vreodată, care le va permite să recreeze condiţiile care au existat în primele momente de după Big Bang. 
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 12