Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Sport
Japonia, calificata in optimi. Danemarca - eliminata

Japonia s-a alaturat echipei Olandei si s-a calificat in optimile Cupei Mondiale, in timp ce Danemarca, impreuna cu nationala Camerunului, au parasit competitia dupa ultima etapa a grupei E a competitiei.

Citeste mai departe...
 
Germania si Ghana in optimile Cupei Mondiale, Serbia si Australia eliminate

Reprezentativele Germaniei si Ghanei s-au calificat in optimile Cupei Mondiale, in timp ce selectionatele Serbiei si Australiei au fost eliminate, dupa ultima etapa a grupei D a competitiei din Africa de Sud.

Citeste mai departe...
 
Argentina si Coreea de Sud in optimi. Nigeria si Grecia eliminate

Argentina si Coreea de Sud s-au calificat, marti seara, in optimile de finala ale Cupei Mondiale, in timp ce Nigeria si Grecia au parasit competitia, dupa incheierea meciurilor din grupa B a turneului final.

Citeste mai departe...
 
Franta, ingenuncheata de Mexic la CM! A pierdut cu 2-0

Echipa Frantei a fost invinsa, joi, la Polokwane, pe arena Peter Mokaba Stadium, cu scorul de 2-0, de selectionata Mexicului, in meciul al doilea din grupa A a Cupei Mondiale din Africa de Sud. 

Citeste mai departe...
 
Italia - Paraguay, scor 1-1, in primul meci al grupei F a Cupei Mondiale

Reprezentativele Italiei si Paraguayului au remizat cu scorul de 1-1, in primul meci al grupei F de la Cupa Mondiala din Africa de Sud, partida disputata pe arena "Green Point Stadium" din Cape Town. 

Citeste mai departe...