Suport Online

Suport Online

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-05-16
S-a asternut linistea dupa potop in Vama Veche

Dupa trei zile de petreceri, miile de tineri care au venit in vacanta de 1 Mai si-au facut cu parere de rau bagajele si au plecat duminica spre casa.

Au lasat in urma o plaja plina de gunoaie, semne ale chefurilor nocturne date pe nisip.

Doar cativa petrecareti nu s-au putut desparti de atmosfera din Vama Veche si au decis sa mai ramana cateva zile.

Duminica spre luni, linistea a fost stapana pe plaja de la Vama Veche. Pe nisip s-au strans cateva grupuri de tineri, care au stat in jurul focului.

La doar cativa metri de plaja, comerciantii se pregateau sa traga obloanele. Satisfactia se putea citi pe privirile lor: dupa cateva zile de petrecere s-au ales cu profituri serioase de pe urma miilor de tineri.

Plaja din Vama Veche a inceput sa se goleasca inca de duminica dimineata. Fara tragere de inima, tinerii au pornit incet-incet spre casa. Dupa asa un weekend de pomina insa, parca nici corturile nu se lasau stranse prea usor.

Unii au impartit aceeasi masina cu alti cinci prieteni. Altii, cu briza sufland vijelios prin buzunare, si-au incercat norocul la "ia-ma, nene!".

Bucuria celor care au gasit o masina care sa-i duca acasa s-a evaporat insa rapid. Tinerilor le-a pierit zambetul, dupa ce au stat cu orele in aglomeratia de pe sosele.

 

PRO TV

 
< Precedent   Urmator >