Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Politistii ilfoveni si timisoreni au organizat razii īn cāteva discoteci
Acţiune de amploare a poliţiştilor ilfoveni Mai multe echipaje de poliţie împreună cu jandarmi din Ilfov au efectuat sâmbătă noapte o razie în rândul prostituatelor, dar şi în discotecile de pe raza judeţului.  

Zeci de tineri au fost luaţi prin surprindere când poliţiştii ilfoveni le-au întrerupt distracţia într-o discotecă din comuna Domneşti. Toţi tinerii au fost legitimaţi, mulţi dintre ei fiind minori. Alţii nu aveau actele de identitate asupra lor.

Numărul mare de minori nu a fost singurul lucru depistat de poliţiştii şi inspectorii ilfoveni. Ei au descoperit că patronul discotecii nu avea autorizaţie pentru difuzarea muzicii. Acesta riscă o amendă penală sau pedeapsa cu închisoarea. Discoteca ar putea fi şi închisă pentru neregulile găsite.

Noaptea a fost cu ghinion şi pentru şapte prostituate, care au fost surprinse de poliţişti în parcările de tiruri de pe Centura Bucureştiului.

"Am acţionat în zona districtului Bragadiru, pe şoseaua de centură în parcările de tiruri. Au fost depistate şapte persoane de sex feminin care au fost conduse la sediul Poliţiei Bragadiru, urmând să fie sancţionate contravenţional", a declarat Elena Bucur, purtător de cuvânt Poliţia Ilfov.

Astfel de acţiuni vor continua şi în următoarea perioadă.

Legitimări cu scandal şi în barurile din Timişoara

Inspectorii de Muncă, Garda Financiară şi poliţiştii au luat la bani mărunţi, sâmbătă noapte, mii de timişoreni care îşi făceau veacul prin cluburile de noapte. Într-un bar în care angajatele au refuzat să se legitimeze şi au făcut scandal, a fost nevoie de intervenţia mascaţilor.

Inspectorii de muncă şi de la Garda Financiară, însoţiţi de poliţişti au vrut să verifice legalitatea funcţionării acestor cluburi. Puţin după miezul nopţii cei aflaţi în barurile de noapte au fost verificaţi.

Unii tineri nu au fost încântaţi aşa că a fost nevoie de mascaţi pentru ca aceştia să se liniştească. Zeci de tinerii fără acte şi-au încheiat noaptea la poliţie.

Într-unul din cluburile verificate au fost găsiţi mai mulţi minori. Administratorul s-a disculpat. "Probabil s-au strecurat, nu ştiu. Pe care îi bănuiesc îi verific. Deci nu verific absolut pe toţi clienţii", a declarat Aprodan Matei, administratorul clubului.

Razia inspectorilor şi poliţiştilor a urmărit depistarea celor care angajează dansatoare la negru dar şi pe cei care vând băuturi alcoolice minorilor. Sursa: Realitatea TV
 
< Precedent   Urmator >