Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-12
EUR 3,7690
USD 2,7811
 XAU 81,8962
AUD 1,8399
CAD 2,3996
CHF 2,4816
GBP 4,7136
O fata de numai 14 ani, īnsarcinata si infectata cu HIV, practica prostitutia.
 Are 14 ani, este însărcinată în luna a opta, nu ştie cine este tatăl copilului şi este infectată cu HIV. Este cazul incredibil al unei adolescente din Braşov despre care protecţia socială susţine că se prostituează de câţiva ani şi refuză să fie internată într-un centru.  

Asistenţii sociali au declarat că minora este "o fată care a făcut probleme şi acasă şi în centru. Practică prostituţia, este infectată cu HIV, momentan este însărcinată şi a încercat să se sinucidă".

Duminica fata s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc. Adolescenta spune că a încercat să scape de prietenul său care o sechestrase. În urma căzăturii s-a ales numai cu răni uşoare. A fost dusă imediat la spital şi medicii au constatat că nu are probleme.

Două zile mai târziu, reprezentanţii de la protecţia copilului s-au autosesizat şi au dus-o pe fată la un cotrol ginecologic la maternitatea din Braşov. Cei de aici n-au vrut s-o primească pentru că are nevoie de un tratament special având în vedere că este infestată cu virusul HIV.

Fata este cunoscută în satul braşovean Teliu de toată lumea. Oamenii spun că adolescenta se prostituează, se îmbată şi refuză să fie ajutată de asistenţii sociali. Primarul localităţii a declarat că fata a fost amendată de câteva ori pentru prostituţie. Fata nu are nici buletin, nici certificat de naştere, dar familia susţine că adolescenta este în evidenţa medicilor.

Cazul a intrat în atenţia protecţiei copilului care vor urmări ce se întâmplă cu adolescenta, dar şi cu copilul acesteia când se va naşte.Sursa: Realitatea TV
 
< Precedent   Urmator >