Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-12
EUR 3,7690
USD 2,7811
 XAU 81,8962
AUD 1,8399
CAD 2,3996
CHF 2,4816
GBP 4,7136
O familie din Galati terorizata de un bolnav psihic de 16 ani

O familie din Galati se plange ca nu mai are liniste, dupa ce casa le-a fost sparta de un adolescent internat intr-un centru de plasament din apropiere.

Oamenii spun ca baiatul le-a spart apartamentul, iar dupa ce l-au reclamat la Politie, tanarul ii ameninta incontinuu.

Se pare ca baiatul de 16 ani ar fi intrat in apartamentul aflat la parterul unui bloc, in urma cu cateva zile. Ar fi luat toti banii pe care i-a gasit, 2.100 de lei, si a fugit.

Pagubitii l-au vazut cand iesea pe geam si au cerut ajutorul politistilor. Dupa ce s-au convins ca e vorba de adolescentul internat in centrul de plasament, aflat la cativa metri de blocul cu pricina, oamenii legii au constatat ca baiatul este cercetat deja in alte cateva dosare, tot pentru furturi asemanatoare.

Familia pagubita a depus astazi o plangere si la Directia pentru Protectia Copilului, dar reprezentantii institutiei spun ca singura masura care ar putea fi luata in cazul lui ar fi internarea intr-un centru de reeducare. O astfel de masura poate fi aplicata insa numai daca procurorii care ii cerceteaza faptele ar solicita asta in instanta.

De fiecare data, pana acum, magistratii au decis cercetarea lui in stare de libertate, pe motiv ca ca are o boala psihica.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >