Download Adobe Flash Player.

Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-09
Crima de la Timisoara: cei 2 studenti, arestati preventiv pentru 30 de zile
 Ies la iveala amanunte socante despre fapta celor doi studenti din Timisoara, care au ucis un barbat de 65 de ani si i-au taiat cadavrul bucati.

Tanara sustine ca nu a facut nimic, doar l-a iubit prea tare pe baiat, care avea nevoie de bani si a pus-o sa se prostitueze!  La randul lui, baiatul arunca vina pe iubita sa, despre care spune ca ii este doar amica.

Declaratiile lor contradictorii nu au impresionat insa Instanta, care a decis duminica seara ca amandoi sa fie arestati preventiv pentru 30 de zile. Sergiu Florea este acuzat de omor, iar Carmen Bejan de complicitate

Parintii lui Carmen au fost in sala, alaturi de ea, pe durata procesului. Sergiu a fost insa singur. Dupa pronuntarea sentintei, cei doi tineri studenti la medicina au fost incatusati.

Pe toata perioada infatisarii, Carmen a stat cu fata la perete, cu capul plecat. S-a intors si chiar a zambit, doar in momentul in care s-a apropiat avocata, care i-a spus cateva cuvinte si a imbarbatat-o prieteneste. Flancati de mascati, tinerii au fost scosi din sala de judecata cu catuse la maini si dusi in arest.

Dupa decizie, avocatii celor doi au facut imediat recurs, fiecare invocand declaratia propriului client, care da vina pe celalalt. Fata spune ca Sergiu l-a omorat pe barbat din gelozie si a amenintat-o si pe ea cu arma, ca sa-l ajute sa scape de cadavru si sa nu spuna nimic. Baiatul, dimpotriva, spune ca doar a intrat in camera si a vazut-o pe fata injunghiind victima.

Probele stranse pana acum de procurori arata ca barbatul al carui cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini din fata unui camin studentesc din Timisoara a fost ucis cu 50 de lovituri de cutit de tanar, iar la transarea cadavrului a participat si fata. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

Potrivit procurorilor, arma cu care a fost injunghiata victima este un cutit cu lama de 17 centimetri, pe care cei doi studenti l-au cumparat de curand dintr-un targ.

Sursa Stirile PROTV

 
< Precedent   Urmator >