Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-11-13
EUR 3,8359
USD 3,0628
 XAU 71,9694
AUD 2,0123
CAD 2,5255
CHF 2,5799
GBP 4,6799
Crima cumplita in Miercurea Ciuc. Fosta invatatoare, ucisa cu cruzime
O femeie de 63 de ani a sfarsit cu capul zdrobit, in apartamentul ei. Fosta invatatoare, victima locuia impreuna cu fiica ei, in varsta de 33 de ani, si ea profesoara de engleza.

Crima s-a petrecut, sustine femeia, intr-o jumatate de ora, timp in care ea coborase la farmacie dupa medicamente.

Victima era de nerecunoscut - avea capul pur si simplu zdrobit. Arma crimei pare sa fi fost un facalet gasit chiar langa pat.

Anchetatorii n-au retinut inca pe nimeni si tocmai de aceea sunt foarte rezervati in declaratii. Dar, din spusele vecinilor, n-a fost o crima savarsita in scop de jaf. Lucrurile in casa erau intacte, iar usa nu fusese fortata.

Fiica era putin ciudata. Saptamana trecuta, am vazut-o pe strada, vorbea singura, gesticula... Am zis ca ceva nu e in regula cu ea.Vasile Donea, vecin

Oamenii din bloc o privesc cu suspiciune chiar pe fiica femeii omorate. Sustin ca profesoara de engleza era retrasa, nu comunica, nu avea prieteni si de mai multe ori a fost vazuta vorbind singura pe strada si gesticuland. Mai mult, alibiul ei nu prea sta in picioare. La ora la care s-a savarsit crima - dupa ora 21.00 - nicio farmacie nu e deschisa in oras.

Oroarea a iesit la iveala cand fiica femeii ucise a batut la usa vecinilor sa ceara ajutor.

Femeia ucisa era pe pat, in pijama. Posibil sa fi fost atacata chiar in timp ce dormea. Asa s-ar explica faptul ca vecinii n-au auzit tipete si zgomote suspecte.

Cand va fi gasit, vinovatul risca pana la 25 de ani de inchisoare, pentru omor calificat.

 

Sursa: PRO TV

 
Urmator >