Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-25
EUR 3,6690
USD 2,5029
 XAU 71,4683
AUD 2,0947
CAD 2,4159
CHF 2,2991
GBP 4,6478
Constanta: greutatile l-au impins la moarte pe un barbat de 53 de ani

Dupa ce a crescut doi baieti ca brazii, acum tot el se vedea nevoit sa-i intretina din pensia de 600 de lei. Datoriile s-au tot strans si cand a simtit ca i-a ajuns cutitul la os, omul si-a luat viata.

Barbatul era pensionat pe caz de boala de cativa ani, iar pensia pe care o primea era singura sursa de venit a familiei. Sotia lui plecase in urma cu patru luni in Italia, in incercarea disperata de a castiga mai multi bani, dar, de atunci, n-a mai dat niciuun semn de viata, spun vecinii.

Ramas singur cu cei doi fii de 18 si 25 de ani, omul s-a imprumutat la prieteni si la banca, dar nici asa banii nu-i mai ajungeau, iar datoriile se tot inmulteau. Tocmai luni primise ultima somatie de la banca, iar cateva ore mai tarziu, s-a spanzurat in balconul apartamentului in care locuia. A fost gasit de unul dintre baieti, care a anuntat imediat salvarea, dar tatal lui n-a mai putut fi salvat.

Barbatului avea de plata 900 de lei la intretinere, iar din cauza facturilor neplatite, a ramas si fara curent electric.

Cei doi baieti nu ii dadeau nici o mana de ajutor, spun vecinii. Niciunul nu avea un loc de munca si traiau doar pe spinarea tatalului lor, si asa invins de griji.

Rudele incearca acum sa dea de sotia barbatului, plecata in Italia. Cei doi baieti nu au bani nici macar sa-si ingrope tatal, nici vorba sa acopere toate datoriile stranse.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >