Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-12
EUR 3,7690
USD 2,7811
 XAU 81,8962
AUD 1,8399
CAD 2,3996
CHF 2,4816
GBP 4,7136
Adrian Copilul Minune si Florin Salam i-au cantat la capatai lui CaiacCu arma in mana, sute de politisti si mascati asigura traseul pe care va trece convoiul funerar al interlopului din Craiova, impuscat de un partener de poker.

Cortegiul a fost insotit de apropiatii lui, dar si de alti interlopi din oras si din tara. In total, peste o mie de oameni participa la inmormantare.

Inca de la primele ore ale diminetii, prietenii lui Caiac si-au facut aparitia in casa acestuia. Toti au venit in masini cu geamuri fumurii si multi s-au ferit sa fie filmati.

Adrian Copilul Minune si Florin Salam, cunoscuti amici de-ai lui Mihai Parvu, alias Caiac, au venit sa-i cante la capatai.

Autoritatile au luat masuri execeptionale de siguranta. Peste 120 de politisti si 70 de jandarmi au fost trimisi in starda, de teama ca apropiatii lui Caiac sa nu se incaiere cu rudele celui care l-a impuscat. Politistii au restrictionat accesul spre blocul in care locuieste familia lui Caiac. Nimeni nu s-a putut apropia de zona la mai putin de 500 de metri. Nici amicii lui Caiac nu au fost lasati sa intre cu masina in zona, asa ca au luat-o pe jos spre bloc.

Cei prezenti la inmormantare au adus coroane de flori inalte de doi metri. Apropiatii spun ca si Nutu Camataru ar fi trimis o coroana.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >