Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Social
Cod portocaliu de inundatii extins pentru sapte judete pana luni

Vremea buna aduce tone de gheata si necazuri. Mai multe rauri din tara s-au umflat de cand zapada s-a topit brusc. Specialistii au emis si o avertizare hidrologica pentru ca exista pericolul de inundatii.

Citeste mai departe...
 
4.000 de pachete de ceai chinezesc iradiat cu cobalt retrase de pe piata

Pachetele fac parte din lotul sechestrat de specialistii sanitar-veterinari, care anunta ca plantele nu sunt sigure pentru consumatori. Importatorul sustine insa ca ceaiul nu e contaminat.

Citeste mai departe...
 
Bugetarii ies in strada! In ianuarie au primit salarii mai mici

Scandalul salariilor din sistemul de stat ia amploare. Furiosi ca au luat mai putini bani pentru luna ianuarie, angajatii unui spital din Bucuresti au iesit de-a dreptul in strada. Nu sunt insa singurii dezamagiti.

Citeste mai departe...
 
Bacalaureat 2010: azi incepe proba orala la limba romana

Examenul de final de liceu, modelul 2010, presupune ca probele orale sa se desfasoare in timpul anului, iar la ele sa nu se dea note.

Citeste mai departe...
 
Bani putini pentru batranii din Romania! Doar pensia sociala va creste

Numai pensia sociala minima de 350 de lei poate fi indexata cu rata inflatiei. Doar atat isi permite Romania, a anuntat marti premierul, care s-a intalnit cu asociatiile nationale de pensionari

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 1702