Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Sanatate
Ministerul Sanatatii vrea taxa pe produsele fast-food

Propunerea a fost publicata pe site-ul institutiei unde este specificat si faptul ca ministrul Sanatatii se va întâlni cu producatorii din industrie pentru a afla si opinia acestora.

Citeste mai departe...
 
Vezi harta zonelor cu cazuri de gripa noua!

In Romania au fost inregistrate, in ultimele trei zile, 128 de cazuri noi de infectare cu virusul AH1N1, numarul total ajungand, pana ieri, la 555 de cazuri de gripa noua, potrivit ultimelor statistici ale Ministerului Sanatatii.

Citeste mai departe...
 
Cel mai negru scenariu: gripa noua ar putea ucide 6.000 de romani

Gripa noua a devenit o problema de siguranta nationala si a ajuns pe agenda Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Boala ar putea ucide 6.000 de oameni, in cel mai negru scenariu, desi autoritatile sustin ca ar situatia este sub control.

Citeste mai departe...
 
Alerta la Sinaia! Hotel inchis din cauza virusului AH1N1!

Gripa porcina a facut ravagii la un congres international studentesc, la Sinaia. Boala a fost confirmata la 40 din cei 260 de participanti, veniti din centre universitare din toata lumea.

 

Rand pe rand, au fost adusi la Institul de boli infectioase din Capitala, unde au fost izolati si supusi tratamentului. In tot acest timp, hotelul in care au fost cazati s-a inchis, si a inceput dezinfectia.

Boala a fost transmisa de o turista din Portugalia, care timp de 48 de ore de la aparitia simptomelor a refuzat sa mearga la spital, dupa cum ne-a spus secretarul de stat din Ministestul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel.

La hotelul din Sinaia s-a desfasurat un congres international al studenţilor la Drept din 35 de tari europene. Printre care Austria, Belgia, Croatia, Cehia, Danemarca, Germania, Franta, Olanda si Marea Britanie

Pana in prezent acesta este cel mai mare numar de imbolnaviri din tara cu gripa noua. Pe harta focarelor mai apar Timisoara, Sibiu, Iasi, Filiasi, Bucuresti si Ploiesti.

 

 
Medicii contesta coplata: oricum va merge in paralel cu "plicul"!
Mult a fost, putin a ramas pana cand coplata va intra in vietile noastre. Mai exact, in luna septembrie. Reprezentantii medicilor contesta insa sistemul.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 131