Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Emil Boc: Domnule Tariceanu, ati facut din Romānia un stat clientelar!
Conducerea PD-L a prezentat sâmbătă la Cluj-Napoca soluţiile partidului pentru problemele din infrastructură, incluse în programul de guvernare. Preşedintele PD-L, Emil Boc, şi-a început discursul subliniind că românii aşteaptă o ruptură definitivă cu practicile şi metehnele actualei puteri. 

Liderii PD-L îi atacă din nou pe liberali şi pe social-democraţi. Despre PNL spun că a transformat România într-un stat clientelar, iar despre PSD, că încurajează şantajul politic. "Domnule Tăriceanu, într-un stat de drept din UE grupurile de interese nu domină Guvernul, ci Guvernul domină grupurile de interese. Dumneavoastră aţi făcut din România un stat clientelar", a spus Boc.

"Românii aşteaptă o ruptură definitivă de guvernul Tăriceanu-PSD. Fiecare român aşteaptă să aibă la el acasă standarde pe care le-a văzut sau le-a auzit de la prieteni, de la rude, în Uniunea Europeană. Guvernul Tăriceranu, premierul se laudă cu o creştere economică a României, uitând că ea se datorează în principal, datorită cotei unice, datorită integrării în UE. Ambele sunt contribuţii decisive ale PD-L", susţine Emil Boc.

Liderul PD-L mai spune că România nu ar fi fost astăzi în UE fără contribuţia unor miniştrii aparţinând formaţiunii politice pe care o conduce: "Integrarea în UE este produsul muncii miniştrilor PD-L: fără Vasile Blaga, fără Monica Macovei, fără Anca Boagiu, fără Radu Berceanu, Sulfina Barbu, fără Gheorghe Flutur, România n-ar fi fost astăzi în Uniunea Europeană".

Boc a invocat starea jalncă actuală din domeniile sănătăţii, învăţământului şi agriculturii. "Aceasta este adevărata faţă a guvernului Tăriceanu. Ne-a dus guvernul Tăriceanu la umilinţa Europei", mai spune Boc.Sursa: Realitatea.net
 
< Precedent   Urmator >