Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-17
EUR 3,7752
USD 2,8077
 XAU 75,1951
AUD 1,8801
CAD 2,3485
CHF 2,4750
GBP 4,8329
Deputatii vor sa construiasca Ón curtea Parlamentului o gradina botanica si un hotel
"Ţara arde şi baba se piaptănă!" spune o vorbă veche românească, dar care ilustrează perfect preocupările deputaţilor români. În timp ce guvernul nu mai ştie pe unde să mai scoată cămaşa în faţa sindicaliştilor, deputaţii cer pentru anul viitor un buget mai mare cu 50%. Au planuri măreţe: vor să construiască în curtea Parlamentului o seră şi un hotel.  

Cu o floare nu se face primavară! Cu o ditamai seră, plina ochi cu flori, se poate face chiar vară. Pe semne că aleşilor le e drag tare acest anotimp din moment ce au alocat peste 1 milion de lei pentru a-şi construi în Curtea Parlamentului o mini-grădină botanică.

Construirea unui sere îi bântuie de ani buni pe deputaţi. După ce şi-au votat tot felul de beneficii s-au gândit că nu ar fi rău să le construiască şi florilor o casă a lor. Plantele stau acum înghesuite pe unul din etajele parlamentului. În total, peste 2.600 de plante din 70 de specii. Violete de parma, begonii, trandafiri japonezi, arbori de cafea sau spinul lui IIsus. Toate înfloresc parcă numai pentru ei...parlamentarii.

Şi tot de la anul, în curtea Casei Poporului va răsări o altă "Casă"... a parlamentarilor. Hotelul ar urma să aibă peste 160 de camere. Planurile măreţe sunt date peste cap de primarul general. 

Bugetul Camerei pe anul viitor este de altfel unul uriaş. Cu 50% mai mare decât precedentul. Vor fi schimbate toate maşinile şi se vor aloca mai mulţi bani pentru deplasări. Investiţiile nu au fost încă aprobate.Sursa: Realitatea TV
 
< Precedent   Urmator >