Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-12-09
DE CE VA CASTIGA BASESCU ALEGERILE ?

In prima etapa a desfasurarii campaniei electorale, toti  candidatii au urmat aceleasi principii de promovare de imagine ca in orice campanie electorala si eu rezultat  3 candidati principali Basescu – 31 % Geoana – 30 % si Crin – 19 %.

Pana acum totul normal . Candidatul Crin + candidatul Geoana si-au dat mana, sustinuti fiind de cele mai mari trusturi de presa din Romania. Deci printr-un calcul simplu , 30% + 19% + mediatizare favorabila , ar rezulta solutia succesului .

Din acest moment Staful lui Geoana hotarasete ca pentru turul doi sa accentueze metodele de promovare folosite, Staful lui Basescu schimba tactica si se adreseaza romanilor nebagati in seama de ceilalti si face o manea electorala cu 2 personaje din lumea manelelor, Guta si Roxana iar pentru a puncta perfect in mediul majoritar, face o emisiune penibila, din punctul nostru de vedere, la OTV autointitulata “Televiziunea poporului”.

Astazi suntem cu o zi inainte de alegeri si toata lumea apreciaza ca Geoana va castiga. Normal, mediatic si matematic Geoana va iesi presedinte . Ei eu astazi cu o zi inainte alegerilor va spun ca contrar tuturor calculelor si previziunilor, Basescu va iesi presedinte.

Stafurile tuturor politicienilor au ignorat cea mai mare forta din Romania , si anume maneaua si OTV-ul . Aceste forte decandente de prost gust si jenante din punctul nostru de vedere , aceste forte vor face diferenta. Ei sunt majoritatea si noi suntem minoritatea .

Va dati seama ce risc imi asum eu lansand pe internet cu o zi inainte de alegeri acest articol care contrazice toate preziviunile , dar imi asum in totalitatea ce spun si veti vedea ce mare surpriza va fi cu Basescu din nou presedinte si cu o Romanie care se indreapta spre gaura neagra.

Draga domnule Geoana concediaza toata adunatura aia de incompetenti care te-au sfatuit total prost si angajeaza pe cineva care este capabil sa creeze o imagine romaneasca. Un presedinte trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor si a manelistilor si a incultilor care adorm uitanduse al OTV si daca cei care au organizat campania electrorala nu i-ati vazut si nu au stiut ca sunt asa de multi inseamna ca sunt prea incompetenti .

Draga domnule Basescu , felicitati pentru campania facuta de staful dvs., o campanie care a punctat exact cand a trebuit si unde a trebuit , o campanie romaneasca pentru romani, o campanie de prost gust , cu manele si otv , cu porcarii pe internet dar talentele trebuiesc apreciate indiferent de situatie iar cei care au gandit si organizat aceasta campanie au folosit exact ce scrie in aceste 2 linkuri.

https://www.siteconstruct.ro/alte-servicii/promovarea-10.html

https://www.siteconstruct.ro/estetica-unui-site.html

Felicitari inca o data , staful domnului Basescu a inteles ca valiza cu voturi e ingropata in rahat si tinandu-se de nas au bagat mana dupa ea .

In realitate Basescu nu a avut un staf de campanie ci o “gasca”, si gasca lui Basescu a lucrat profesionist si a punctat exact unde oamenii cu “figuri” de specialisti din alte stafuri , nu au vrut sa se murdareasca sau sa se “prostitueze intelectual” .

Deci, public aceste lucruri cu o zi inainte de alegeri si tot ce spun eu contrazice absolut toate sondajele si contrazice si toate notiunile mele despre frumos, civilizat si corect.

Daca am avut dreptate si promovarea manelistica e mai presus de orice altceva in Romania, nu am sa mai permit nimanui sa ma contrazica pe aceste subiecte.

VORBIM DUPA ALEGERI

 

Semnat Siteconstruct

 
< Precedent   Urmator >