Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-10-12
Basescu a semnat revocarea lui Nica si numirea interimara a lui Blaga

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele de revocare din functie a lui Dan Nica si numirea ca interimar in functiile de ministru al Internelor si vicepremier pentru ministrul Dezvoltarii, Vasile Blaga.

UPDATE: "Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat joi, 01 octombrie 2009, Decretul pentru revocarea din functia de viceprim-ministru, ministrul Administratiei si Internelor a domnului Dan Nica. De asemenea, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat joi, 01 octombrie, Decretul pentru desemnarea domnului Vasile Blaga, ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, sa indeplineasca interimar functia de viceprim-ministru, ministru al Administratiei si Internelor", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Dan Nica a declarat dupa ce presedintele a semnat revocarea sa din functia de vicepremier si ministru al Internelor, ca se astepta la gestul sefului statului si a mentionat ca responsabilitatea privind criza "le apartine".

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, dupa anuntul privind revocarea lui Dan Nica si numirea ca interimar a lui Vasile Blaga, ca "PSD va face ceea ce a stabilit".  Mai mult, si Dan Nica declara, miercuri, ca in cazul in care presedintele semneaza revocarea sa, ministrii PSD isi vor prezenta demisiile in 30 de minute.

Ministrul de Interne Dan Nica s-a aflat, miercuri seara, la Cotroceni, pentru o discutie cu Traian Basescu, la solicitarea sefului statului. Geoana a precizat ca Nica a avut acceptul sau pentru intalnirea de la Cotroceni.

Sursa Stirile ProTv

 
Urmator >