Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Politic
Basescu in Afganistan: a dat martisoare si a stat la coada pentru mancare!

"Aveti misiunea de a proteja lumea civilizata de terorism", le-a spus Traian Basescu, militarilor nostri din Afganistan. Presedintele, aflat intr-o vizita secreta, a mers in bazele militare din Kandahar si Qalat.

Citeste mai departe...
 
Basescu, in vizita in Afganistan, pentru a se intalni cu militarii romani

Presedintele Traian Basescu, insotit de ministrul apararii, Gabriel Oprea, si de seful SMG, generalul Gheorghe Marin, a ajuns joi dimineata in Afganistan, pentru a se intalni cu militarii romani dislocati in zona.

Citeste mai departe...
 
Vot cu scandal! Deputatii au adoptat Statutul functionarilor publici

Zi tensionata in Parlamentul Romaniei. Deputatii puterii au adoptat controversatul proiect de lege al functionarului public, in absenta alesilor PSD si PNL, care au boicotat sedinta.

Citeste mai departe...
 
Politicienii n-au uitat de 1 Martie!Au oferit colegelor martisoare si flori

Martisorul i-a gasit pe toti politicienii cu bratele pline de flori, pe care le-au impartit zambind doamnelor si domnisoarelor.
Sediile partidelor si parlamentul au fost "colorate" in alb si rosu.

Citeste mai departe...
 
Andrei Gheorghe nu mai este consilier la Ministerul Finantelor

Biroul de Presa al Ministerului Finantelor confirma pentru www.stirileprotv.ro ca Andrei Gheorghe nu mai este consilier al ministrului Vladescu.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 243