Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-25
EUR 3,6690
USD 2,5029
 XAU 71,4683
AUD 2,0947
CAD 2,4159
CHF 2,2991
GBP 4,6478
UPDATE: Need for Speed Undercover nu va avea rafuieli cu arme de foc si nici elemente de RPG
 
Cel mai nou joc din seria NFS, se va lansa în întreaga lume pe 18 noiembrie 2008. Anunţul a fost făcut de distribuitorul jocului, compania Electronic Arts.

John Riccitiello, directorul Electronic Arts, a declarat că NFS Undercover va avea mai multe elemente de originalitate şi asta pentru că echipa care se ocupă de dezvoltarea acestui joc a avut la dispoziţie mai mult timp pentru producţia jocului. Dacă până acum la un titlu Need for Speed se lucra 12 luni acum durata de lucru s-a mărit cu încă şase luni. "În viitor ciclul de producţie a unui joc Need for Speed va ajunge la doi ani. Sunt convins ca Undercover este un joc mult mai bun decat ProStreet " a adăugat Riccitiello.

Jocul Need for Speed Undercover se va lansa în versiunile pentru PC, Xbox 360, PS3, PS2 şi Wii.

UPDATE:

Vă informam că marţi , jurnaliştii de la nfsgame.net au reuşit să pună mâna pe un document Electronic Arts în cadrul E3 şi au declarat că au descoperit în document şi câteva informaţii nepublicate despre noul Need for Speed. Am ataşat acestui articol şi o fotografie a documentului celor de la nfsgame.net care părea destul de reală. Se pare însă că documentul este fals. Confirmarea a venit chiar de la distribuitorii jocului Electronic Arts. Aceştia nu au dat însă detalii suplimentare despre joc.

In documentul fals prezentat de redactorii nfsgame.net, se spunea că:

"În joc vor fi disponibile 13 mărci de maşini şi 3 de motocicletă. Jucătorii vor avea la dispoziţie un nou sistem de a obţine maşini un nou model de damage, un motor fizic arcade, adică nerealist, tehnologie de fum 3D, un motor grafic îmbunătăţit şi modul undercover care va permite folosirea armelor în misiuni cu limită de timp. jocul va avea implementate şi elemente de RPG; jucătorii vor putea îmbunătăţi status-urile personajului şi îi vor putea adăuga puncte de viaţă şi puncte de viteză de reacţie.
Totodată jucătorii vor putea să participe la curse de noapte şi vor avea posibilitatea de a face acrobaţii aeriene cu maşina pe trasee de curse."

Vom reveni cu informaţii pe măsură ce le vom obţine.

 

Sursa: Realitatea.net

 
< Precedent   Urmator >