Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-25
EUR 3,6690
USD 2,5029
 XAU 71,4683
AUD 2,0947
CAD 2,4159
CHF 2,2991
GBP 4,6478
Jocul The Sims 3 scoate oamenii pe strazi
 
The Sims 3, jocul care continuă saga din cea mai bine vândută franciză de jocuri video din lume, a fost prezentat în cadrul evenimentului Electronic Entertainment Expo 2008, desfăşurat la Los Angeles. Producătorii The Sims 3 Electronic Arts au dat publicităţii şi primul film de prezentare din acest joc.

Printre elementele inovatoare aduse de The Sims 3 se numără un nou modul de creare a Simşilor, un nou motor grafic care se află în lucru de aproape trei ani şi opţiuni nelimitate de adaptare.

Cel mai important element de noutate adus de a treia parte a jocului Sims este faptul că simşii nu vor mai trăi doar în case. Aceştia vor putea ieşi pe străzi, în parcuri şi se vor putea plimba şi interacţiona cu alţi simşi din cartier.


"În The Sims 3 poţi depăşi limitele lotului Simşilor şi îi vei vedea cum trăiesc într-un cartier deschis, plin de viaţă, unde vor interacţiona cu alţi Simşi. Astfel se va pune în valoare şi noul sistem de personalitate", a declarat directorul The Sims Studio, Rod Humble. "Acest gen de gameplay cu final deschis permite debordanţă în creativitate. În plus, noile scopuri şi sistemele de recompense le vor oferi jucătorilor de pretutindeni posibilitatea de a se bucura de un joc 'pe termen lung'".

The Sims 3 - la pescuit

În The Sims 3, personajele controlate de jucător vor depăşi stadiul simplei vieţi de zi cu zi şi nesfârşitul ciclu: serviciu - acasă - serviciu . Jucătorii vor putea crea indivizi radical diferiţi cu personalităţi complexe. Jucătorii se pot aştepta la nu mai puţin de 700 de milioane de combinaţii posibile, promit producătorii jocului.

Cu ajutorul noului Sistem de Personalitate Realist? din The Sims 3, juc?torul va putea defini personalit??ile Sim?ilor

Cu ajutorul noului Sistem de Personalitate Realistă din The Sims 3, jucătorul va putea defini personalităţile Simşilor cu până la cinci trăsături specifice. Astfel le va putea fi definit comportamentul şi modul în care vor interacţiona cu mediul.

Noul sistem va permite crearea unor personalităţi foarte complexe, de exemplu bunica vorbăreaţă şi cleptomană care se bagă în viaţa tuturor, sau punkerul frustrat, obsedat de independenţă, cam bădăran şi care nu reuşeşte să aibă o relaţie de prietenie cu o fată pentru că e prea copilăros.

The Sims 3 se va lansa în întreaga lume în 2009. Franciza Sims se adresează tuturor categoriilor de consumatori, target atât masculin, cât şi feminin, de toate vârstele. Seria Sims a înregistrat vânzări de peste 98 de milioane de exemplare în toată lumea, iar jocurile au fost traduse în 22 de limbi. Franciza The Sims a devenit un fenomen global încă din 2000, anul lansării primului joc Sims, potrivit unui comunicat primit de la distribuitorul francizei The Sims în România, Best Distribution.

 

Sursa: Realitatea.net

 

 
< Precedent   Urmator >