Download Adobe Flash Player.

Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-09
Mirror's Edge ajunge Ón magazine Ón noiembrie
Mirror's Edge jocul care doreşte să redefinească genul First Person cu o eroină nouă, o nouă perspectivă şi mai multă libertate de mişcare, va ajunge în magazinele din România pe 14 noiembrie 2008.  

Această dată este valabilă pentru versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360. Veriunea pentru PC se va lansa ceva mai târziu în această iarnă.


Înainte de lansare, jucatorii din lumea întreagă vor putea încerca varianta demo care va fi disponibila prin Xbox LIVE Marketplace si PLAYSTATION Store. Varianta demo conţine prologul jocului, care include tutorialul şi un segment al modului single player.

Mirror’s Edge a fost recent premiat cu titlul de “Cel Mai Bun Joc Xbox 360” la GC Developers’ Conference din Leipzig, Germania. A primit de asemenea premiul “Cel Mai Bun Joc de Actiune” la Electronic Entertainment Expo (E3) acordat de IGN şi premiul pentru “Cel Mai Original Joc” la E3 in iulie 2008.

Mirror’s Edge îi pune pe jucători în rolul lui Faith, o eroină modernă care traversează un peisaj urban ameţitor, angrenându-se în lupte intense, urmăriri rapide şi puzzle-uri provocatoare.Sursa: Realitatea.net
 
< Precedent   Urmator >