Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-25
EUR 3,6690
USD 2,5029
 XAU 71,4683
AUD 2,0947
CAD 2,4159
CHF 2,2991
GBP 4,6478
Leipzig a fost luat cu asalt de 300.000 de gameri
 
Fallout 3, jocul cu poveste post-apocaliptica, interzis in mai multe state Europene, Diablo III surpriza anului 2008, Stacraft 2 continuarea celei mai jucate strategii, au fost câteva dintre jocurile prezentate weekend-ul trecut la Games Convention 2008.

Pe durata evenimentului au avut loc 200 de premiere in domeniul gaming-ului, iar fanii seriilor FIFA, NFS, Red Alert, Sims, sau Call of Duty au putut vedea în premieră imagini din cele mai noi jocuri ale acestor serii.
Una dintre surprizele expoziţiei a fost jocul Gothic 4, Arcania: A Gothic Tale. Acesta a fost prezentat de către producători doar pentru presă. Nivelul grafic din jocul Gothic 4, depăşeste limitele imaginaţiei, practic producătorii au transformat jocul de tip RPG într-un demo tehnologic. Fanii jocurilor FIFA se pot bucura de pe acum: jocul FIFA 09 va fi mult îmbunătăţit faţă de jocurile precedente, în ceea ce priveşte grafica şi gameplay-ul, iar sportivii controlaţi de jucători vor evolua pe terenurile virtuale în funcţie de performanţele din lumea reală.

Peste 300.000 de tineri s-au înghesuit sâmbăta trecută la evenimentul desfăşurat în Leipzig, Germania, au testat versiunile demo ale jocurilor care se vor lansa în aceasta iarna, au participat la concursurile organizate de giganţii industriei de jocuri video, s-au întrecut în competiţii sportive şi au asistat la concertele organizate în Convention Centre.
Evenimentul a depăşit ca proporţii Electronic Entertainment Expo, evenimentul de gaming din Statele Unite ale Americii, şi astfel, Games Convention a devenit pentru prima dată cel mai mare eveniment de gaming din lume.
Sambătă dimineaţa, autostrada spre Leipzig a fost blocată mai bine de patru ore din cauza numărului mare de vizitatori.

 

Sursa: Realitatea.net

 

 
< Precedent   Urmator >