Download Adobe Flash Player.

Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-09
Dead Space este gata de lansare
Jocul Sci-Fi Survival Horror, Dead Space, a devenit gold (ultimul stadiu de producţie înainte de fabricare). Electronic Arts a anunţat că Dead Space se va lansa în Europa pe 24 octombrie pentru platformele Xbox 360, Playstation 3 şi în varianta pentru PC.

Producătorii jocului promit că Dead Space va aduce teroare psihică absolută şi o acţiune cinematică înspăimântătoare.

În adâncul spaţiului cosmic, atmosfera din Dead Space este încărcată cu tensiune, groază şi teroare pură. Jucătorii preiau rolul inginerului minier Isaac Clarke, un om obişnuit ce îndeplineşte o misiune aparent de rutină, aceea de a repara sistemele de comunicaţie de la bordul unei nave miniere. Nu peste mult timp însă, Isaac va realiza că trăieşte un coşmar, într-o luptă pe viaţă şi pe moarte, cu monştri inimaginabili, într-o linişte deplină şi claustrofobică. Isaac este izolat, captiv şi implicat într-o bătălie disperată pentru supravieţuire.

Sub semnătura EA Redwood Shores, Dead Space a fost clasificat ca fiind un joc recomandat doar persoanelor peste 18 ani de către PEGI, din cauza imaginilor sângeroase şi macabre, violenţei intense şi limbajului folosit.

Jucătorii care vor achiziţiona versiunile jocului pentru Xbox 360 si PS3 vor avea posibilitatea să descarce Elite Suit de pe Xbox Live Marketplace sau Obsidian Suit de pe PlayStation Network. Ambele costume dispun de design nou, rezistenţă ridicată şi spaţii suplimentare în inventar, pentru a-i ajuta pe jucători în lupta pentru supravieţuire în universul Dead Space.Sursa: Realitatea.net
 
< Precedent   Urmator >