Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Te bronzezi fara urme! Costumul de baie prin care trec razele solare!

Gata cu urmele de bronz! O firma din Valencia a semnat un contract cu o companie britanica pentru distributia unui nou costum de baie prin care, va vine sa credeti sau nu, pot trece razele UV.

audio_player_seqno = 0; autostart_audio = Array();

 

audio_player_seqno = 0; autostart_audio = Array();

Noile costume de baie sunt fabricate cu tehnologia de ultima ora Transol care permite razelor de soare sa treaca prin tesatura.

Ca sa intelegeti mai bine, materialele folosite au in compozitie milioane de micro-perforatii in forma de diamant, care permit razelor ultraviolete sa treaca prin tesatura in proportie de 80%.

Daca va doriti un astfel de costum de baie, gasiti catalogul de prezentare pe www.nomasculoblanco.com. Un bikini pentru femei este 50 de euro, in timp ce barbatii, mai norocosi, vor plati numai 34 de euro pentru un sort.

 

 

sursa: stirile protv

 
< Precedent   Urmator >