Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Trucuri: Cum sa arati bine Ón jeansi stramti daca esti mai plinuta


Jeanşii strâmţi sunt în trend, însă nu arată bine pe oricine, oricum. Dacă eşti un pic mai plinuţă, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi, pentru a-ţi alege perechea care te avantajează cel mai mult.

1. Încearcă mai multe modele de blugi înainte să cumperi una. Două pereche, de aceeaşi mărimi, dar de la altă firmă, pot arăta complet diferit pe tine. Evită tentaţia de a cumpăra online, mai bine mergi în magazin, unde poţi încerca mai multe perechi, pe care să le analizezi din toate unghiurile, în oglindă.

2. Optează pentru denim bleumarin închis sau negru, mai degrabă decât bleu sau gri deschis. Materialele de culori închise îţi subţiază silueta. Chiar dacă jeanţii strâmţi sunt conici şi foarte înguşti în jos, sunt unele modele care au cracul un pic mai larg şi care îţi vor sublinia foarte frumos formele. Evită cu orice preţ jeanşii cu partea de jos elasticizată.

3. Îmbracă-te cu un pulover mai lung şi lărguţ, sau cu o tunică, pentru a-ţi acoperi zonele mai plinuţe – burtica, fundul, coapsele. În plus, puloverul lărguţ va da un contrast plăcut cu jeanşii care stau lipiţi pe picioarele tale.

4. Poartă pantofi stiletto, cizme cu toc înalt sau sandale cu ştrasuri la această ţinută. Cu cât eşti mai înaltă, cu atât mai lungi şi mai frumoase vor părea picioarele tale.

5. Acceptă-ţi corpul aşa cum e şi nu te aştepta să arăţi exact ca un manechin pe podium. Stilul „skinny jeans” arată diferit pe fiecare femeie, în funcţie de forma corpului. Cel mai important element al unui look reuşit este încrederea în tine.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >