Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Reguli de care e bine sa tii cont atunci cānd folosesti un parfum

Parfumul este folosit din cele mai vechi timpuri atât pentru a seduce, cât şi pentru a ne da o stare de bine. Există însă şi câteva reguli pe care e bine să le respecţi atunci când foloseşti un parfum, pe care nu toată lumea le cunoaşte.

1. E în regulă să foloseşti mai mult parfum dacă ai o piele foarte uscată. Aromele au nevoie de grăsimi ca să persiste cât mai mult.

2. Nu purta un parfum foarte puternic în sezonul rece. Frigul reduce din puterea parfumului.

3. Aşteaptă zece minute înainte de a decide să cumperi un nou parfum, pe care tocmai l-ai încercat. E posibil ca notele de mijloc să nu-ţi placă la fel de mult ca cele de vârf.

4. Dacă vrei să încerci un parfum nou, încearcă să faci asta în a doua parte a zilei sau seara, când simţul mirosului este mai dezvoltat.

5. Încearcă parfumul direct pe piele. Dacă ţi-a plăcut cum miroase pe încheietura prietenei tale, nu înseamnă că şi pe pielea ta se va simţii la fel. Mirosul diferă şi în funcţie de PH-ul pielii.

6. Alege un parfum care să se potrivească cu mirosul natural al pielii tale.

7. E bine să aplici parfumul imediat după ce ai făcut duş sau baie. Porii sunt atunci deschişi iar mirsoul va fi absorbit de piele în mod natural.

8. Nu e bine să foloseşti săpun parfumat în zonele în care te-ai dat cu parfum, acesta poate modifica modul în care se simte parfumul.

9. Nu folosi parfum în apropierea bijuteriilor cu perle sau cristale Swarovski. Alcoolul pe care acesta îl conţine poate cauza efectul de îngălbenire al perlelor natural şi poate chiar dizolva cristalele.

10. Dacă nu ai un miros foarte fin, nu încerca mai mult de trei parfumuri în decurs de o oră, pentru că vei începe să le confunzi.

11. Nu purta acelaşi parfum pentru tot timpul anului. Schimbările de temperatură afectează intensitatea parfumurilor. Chiar dacă ai un singur parfum preferat, care consideri că te reprezintă, poţi să mai încerci şi altele din aceeaşi familie de arome sau ediţiile limitate ale aceluiaşi parfum, cum sunt cele de vară.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >