Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Opt secrete pentru a te Ómbraca astfel Óncat sa pari mai slaba!


Multe femei sunt convinse că, pentru a părea mai slabă, trebuie să te îmbraci în negru. De fapt, nu e de ajuns să te îmbraci în negru – trebuie să-ţi alegi cu grijă şi hainele, pentru că dacă pui pe tine un pulover larg şi negru şi nişte pantaloni la fel, efectul pe care-l vei obţine va fi foarte departe de ceea ce-ţi doreşti.

1. Ţinută monocromatică
Un look într-o singură culoare este elegant şi se potriveşte oricărei forme de corp. Mai multe culori vor atrage atenţia asupra diferitelor părţi ale corpului, pe când un costum alb, sau bej, sau cum vrei tu, îţi va flata silueta şi va da impresia de armonie.

2. Stop hainelor largi!
Hainele trebuie să vină bine, să nu aibă nici aspect de gogoşar, dar nici să plesnească pe tine. Hainele prea largi te vor face să pari cu 10 kg mai grasă.

3. Accesorii
Accesoriile sunt un truc minunat, atunci când vrei să pari mai slabă. Pune-ţi nişte cercei candelabru, o broşă simpatică sau un colier şic, care să atragă atenţia asupra decolteului. Bijuteriile vor adăuga o pată de culoare pe ţinuta monocromatică.

4. Alege pantaloni cu talie joasă
Aceştia te vor ajuta să creezi impresia că eşti mai înaltă, că ai picioare mai lungi, pe când pantalonii cu talie înaltă vor sublinia rotunjimile abdomenului, iar torsul tău va părea mai scurt.

5. Poartă curele!
Curelele trebuie să fie nelipsite de la pantaloni sau fuste. Alege o curea în acelaşi ton cu îmbrăcămintea, iar lookul tău va fi unitar şi plin de bun gust.

6. Jeanşi strâmţi sau largi?
Jeanşii strâmţi îţi vor veni foarte bine, dacă îi porţi cu o bluză mai lărguţă, iar cei largi, dacă îi asortezi cu un top sau o jachetă potrivită, nici prea mulată, nici prea largă. Lookul per ansamblu nu trebuie să fie plin de volum sau prea mulat.

7. Culori potrivite
Maro, bej, gri închis – sunt nuanţe clasice, care arată bine pe oricine. Te poţi juca un pic cu culorile, pentru a-ţi condimenta lookul: poartă o bluză roşu magenta sau albastru intens, pe sub o jachetă gri închis!

8. Încălţăminte
Cizmele cu toc sunt o alegere grozavă, pentru oricine doreşte să pară mai slabă. Se potrivesc de minune cu jeanşii strâmţi.

 

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >