Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Moda se muta de la Milano, la Paris!
Dupa Milano, a venit randul Parisului sa gazduiasca cele mai noi colectii ale designerilor celebri sau care incearca sa-si faca un nume.

A "dat tonul"  unul dintre cei mai excentrici designeri britanici. 

Gareth Pugh , copilul teribil al modei, pare de neoprit. Imaginatia sa debordanta a fost pusa in valoare de colectia pentru primavara-vara 2009. L-au inspirat figuri celebre din literatura si istoria Marii Britanii, Ofelia si Regina Elisabeta I.

Pugh a optat pentru liniile sofisticate si extrem de elaborate ale hainelor sosite parca de la curtea Reginei. 

Tinutele in alb-negru au fost "dotate" cu armuri din straturi de matase, piele sau PVC si accesorizate cu masti si pantofi extravaganti. 

Pugh este considerat unul dintre creatorii cu viitor stralucit in moda. Printre fanii lui se afla cantareata Kylie Minogue si Marylin Manson.

O prezentare ceva mai conformista a fost cea a designerului belgian Kris Van Assche. Hainele sale au debordat de o eleganta simpla si extrem de feminina.

Creatorul s-a limitat la o paleta de culori sobre: negru, albastru si indigo. Manechinele au avut un machiaj in ton cu hainele, au purtat parul strans in coada si tatuaje false pe piept in loc de coliere.

 
 
Sursa: PRO TV
 
Urmator >