Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Inele cu iz regal, pentru printesa din tine!


Încă de mici, noi toate ne-am visat îmbrăcate în rochii lungi şi roz, cu crinolină, protagoniste ale celor mai frumoase poveşti cu prinţi şi prinţese.

Dacă noi rămânem doar cu visele, unele femei au fost cu adevărat norocoase! Născute în familii cu sânge albastru, ele au fost de mici răsfăţate cu cele mai scumpe şi preţioase lucururi, de la mătăsuri, până la bijuterii şi case luxoase.

Atunci când ai totul pe tavă şi banii nu sunt o problemă, lucrurile pe care ţi le doreşti şi pe care le dobândeşti sunt originale, exclusiviste şi valorează averi. Aşa se face că inelele pe care moştenitoarele lumii le poartă sunt bijuterii executate de cei mai iscusiţi maeştrii şi sunt încrustate cu sute de diamante, rubine, smaralde, safire sau perle negre.

Modelele sunt deosebite, iar posesoarele lor se pot mândri că poartă pe deget adevărate comori!

Pentru că toate femeile adoră bijuteriile, dar nu toate şi le permit pe cele mai scumpe, designerii s-au hotărât să scoată pe piaţă şi modele cu preţuri mai accesibile, înlocuind pietrele preţioase cu cristale comune, dar frumos şlefuite, astfel încât inelele să păstreze aerul regal, preţios!

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >